Hoe luiers te gebruiken?

Lees de instructies op de container en gebruik de instructies.

Tot mijn verbazing, mijn favoriete ding over het maken van luiers is de manier waarop ze me herinneren aan mijn kindertijd, en het simpele feit dat ze werken. Hoewel ik talloze merken heb geprobeerd en verschillende maten heb geprobeerd, kom ik altijd terug naar Lotte. Ik ben niet de grootste fan van merknamen zoals Jupyter, maar ik heb nog nooit het geluk gehad van het kopen van een grote doos en het krijgen van een die perfect past. Ik hou van hoe het past als een handschoen, en ik kan het elke dag gebruiken om te wassen, drogen en mijn vuile luiers te vervangen. Ik hou van het gebruik van mijn oude, die allemaal hetzelfde zijn, of nieuwe met nieuwe labels. In feite is het merk dat ik het meest heb gebruikt Lotte, omdat het wordt geleverd in een grote zak en het past perfect op mijn tafel. Het is alsof ik mijn eigen geheime voorraad heb. Overweeg ook een Verzorgende Mascara vergelijking. Ik hou van hoe het voelt als een nieuwe spijkerbroek. Het is verbazingwekkend, want je deze niet kopen in de winkels, maar het heeft een speciale betekenis voor mij dat ik alleen kan krijgen als ik mijn nieuwe kan gebruiken. Ik ben geen grote fan van grote dozen, maar dit is mijn eerste grote doos, dus ik heb er veel liefde voor. Is er een gemeenschap rond luiers? En ik vind het geweldig hoe mijn moeder (uit Nederland, niet dezelfde) me helpt als ik aan een nieuwe luier werk, wat altijd een traktatie is.

Lotte's grootste concurrenten zijn Huggies, daar ben ik vrij zeker van. Maar er zijn een paar goede opties. Een daarvan is Lulu en de andere is Lulu Baby. Ik ben geen fan van Lulu, omdat ze niet de gratis baby doekje dat je krijgt in mijn eigen merk, dat is waarschijnlijk de reden waarom ik niet graag ze zo veel. Echter, de Lulu is ook zeer betaalbaar. Ik denk dat het een vrij goed idee om een ander merk van doekjes te gebruiken, maar als je gaat om 20 dollar te betalen, krijgen de gratis, want die is een koopje. Je krijgt een echt goede doekje dat niet zal wrijven neus van uw baby in vuile luiers. Je krijgt een schone luier. Daar heb ik het over. Je hoeft de Lulu niet te kopen, ik zeg alleen dat het betaalbaarder is. Dit onderscheidt het van andere artikelen zoals luier. Lulu doekjes zijn ook een beetje te sterk voor een baby met een droge huid, maar als je baby gaat om veel haar hebben, zou je prima met de Lulu vanwege de prijs. Ik heb Lulu doekjes niet gebruikt met mijn zoon, maar ik kan me voorstellen dat het goed werkt als je kind Lulu ook gebruikt.

2. Veel mensen, zoals ik, zullen niet geloven dat ze ooit luiers moeten kopen, maar ik moet eerlijk zijn: Het is eigenlijk niet zo moeilijk om goedkope luiers te vinden voor het geld, vooral als je veel geld te besteden.